Vacature Consulair Medewerker Parijs

De Consulaire Afdeling van de Nederlandse ambassade in Parijs is op zoek naar een Consulair Medewerker.

Als consulair medewerker ben je lid van het team Operationeel Management (OM) dat consulaire, administratieve en ondersteunende werkzaamheden verricht voor de Nederlandse ambassade in Parijs en onder leiding staat van de Operationeel Manager.
Je gaat aan de slag met werkzaamheden op het gebied van (onderdelen van) de consulaire dienstverlening en levert logistiek- administratieve ondersteuning.

Wat ga je doen
Je gaat aan de slag met werkzaamheden op het gebied van (onderdelen van) de consulaire dienstverlening en levert logistiek- administratieve ondersteuning. Gedetineerdenbegeleiding en hulp verlenen aan in nood geraakte Nederlanders maakt deel uit van je werkzaamheden.

Meer informatie en reageren
Heb jij MBO werk- en denkniveau? En heb je ruime kennis van zowel Nederlands, Frans en Engels? Ben je stressbestendig en neem je graag initiatief? Lees dan snel de volledige vacature en stuur voor 15 november je sollicitatie naar: par-hr@minbuza.nl.