2018 Duurzaamheidsrapport Colombia

De Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Colombia publiceert hierbij haar tweede duurzaamheidsrapport.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een belangrijk kernthema voor de ambassade. Dit wordt aangetoond in ons beleidswerk met partnerorganisaties (te lezen in ons SDGs-rapport), maar ook in de bedrijfsvoering van de ambassade. Door de duurzaamheid van onze werkzaamheden te monitoren en onze werkomgeving te evalueren, kan de ambassade continu werken aan het verkleinen van haar ecologische voetafdruk en het bieden van een optimale sociale werkomgeving.


Het duurzaamheidsverslag 2018 evalueert daarom de milieu-impact van onze bedrijfsvoering en rapporteert over de sociale werkomstandigheden binnen de ambassade. De meeste doelen die in 2017 zijn gesteld, zijn in 2018 bereikt. Het rapport stelt ook nieuwe doelen voor 2019.