Paspoort en ID-kaart aanvragen mogelijk bij VFS Global in Perth

Nederlanders in Australië kunnen voor het aanvragen of verlengen van een Nederlands paspoort of identiteitskaart (ID-kaart) vanaf 6 november 2019 ook terecht bij VFS Global in Perth. Afspraken maken is mogelijk vanaf 11 oktober 2019.

Externe dienstverlener

VFS Global is een externe dienstverlener die uw aanvraag doorstuurt naar het ministerie van Buitenlandse Zaken in Nederland. Daar wordt uw aanvraag inhoudelijk beoordeeld.

Per aanvraag brengt VFS Global in Perth een extra service fee van 35,05 AUD (Australische dollars) in rekening, bovenop het reguliere tarief.

Maakt u een afspraak voor 6 of 7 november 2019, dan wordt de service fee van VFS Global in Perth kwijtgescholden. Dit betekent dat u alleen de kosten van het paspoort / ID-kaart betaalt.

Afspraak maken

Woont u als Nederlander in Australië? En wilt u bij VFS Global in Perth een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen of verlengen? Maak dan online een afspraak.

Diverse locaties

Nederlanders in Australië kunnen nu op meerdere locaties in Australië of daarbuiten een paspoort of ID-kaart aanvragen of vernieuwen: