Voorlichtingsbijeenkomst RVO exportinstrumenten

Bent u mkb'er met internationale ambities of wilt u in het buitenland een project uitvoeren? Kom dan op 17 september naar de DHI- en PIB-bijeenkomst in Eindhoven. Op die dag leert u alles over de DHI-subsidieregeling (demonstratie- projecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsprojecten) en het PIB-programma (Partners for International Business).

Wat kan DHI voor u als ondernemer betekenen?

DHI is bedoeld voor mkb'ers in Nederland die interesse hebben in buitenlandse markten. Wilt u in het buitenland een project uitvoeren, investeren in een onderneming, of mogelijke afnemers overtuigen van uw technologie? Dan kan deze subsidieregeling handig voor u zijn.

Ga naar de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voor meer informatie! Wilt u weten hoe andere ondernemers de DHI-regeling inzetten? Klik dan hier.

Wat kan PIB voor u als ondernemer betekenen?

Het PIB-programma helpt Nederlandse bedrijven die internationaal willen ondernemen. Door samen te werken met andere bedrijven uit uw sector en met de Nederlandse overheid kunt u sterker staan.

Meer weten? Kijk op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Onderaan de pagina staat een aantal voorbeelden van clusters dat eerder een PIB heeft opgezet.

Programma

14:30 uur: Inloop
15:00 uur: Opening door RVO, Brainport Eindhoven en Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij
15.15 uur: Paneldiscussie met ondernemer(s) met DHI & PIB-ervaring

16:00 uur: Pauze

16:15 uur: Break-out sessies DHI / PIB (ronde 1)     
17:00 uur: Break-out sessies PIB / DHI (ronde 2)                    

Vanaf 17:00 uur: Speeddaten met DHI adviseurs

Aansluitend: Netwerkborrel                                    

Aanmelden, kosten en locatie

U kunt zich vóór 13 september aanmelden via de website. Deelname is gratis.

Locatie: High Tech Campus te Eindhoven.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Regonda Bierens (regonda.bierens@rvo.nl)
Adviseur Partnerships en Subsidies, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Organisatie

Deze bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), Brainport Eindhoven en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.