Consulair spreekuur en Meet & Greet Nederlandse gemeenschap in Chiang Mai op donderdag 19 september 2019

De ambassade zal op donderdag 19 september een consulair spreekuur organiseren in Chiang Mai voor Nederlanders die een paspoort of Nederlandse identiteitskaart willen aanvragen of hun levensbewijs willen laten tekenen. Aansluitend zal vanaf 18:00 uur een "Meet & Greet" onder het genot van borrel voor de Nederlanders worden georganiseerd.

Indien u gebruik wilt maken van het consulair spreekuur of indien u zich wil aanmelden voor de Meet & Greet borrel, verzoek ik u zich vóór 18 september 2019 aan te melden door een e-mail te sturen naar ban-ca@minbuza.nl. Tijdens het spreekuur kan u terecht voor het aanvragen van een (nieuw) paspoort, Nederlandse identiteitskaart en voor het tekenen van uw levensbewijs voor pensioen uitkerende instanties zoals de SVB. Het is niet mogelijk consulaire verklaringen aan te vragen. Na uw aanmelding ontvangt u meer specifieke informatie over het tijdstip, de aanvraag die u wenst in te dienen en de verplichte documenten die daarbij nodig zijn.

Het consulair spreekuur en de Meet & Greet borrel zullen plaatsvinden in:

Monsoon Tea House Chiang Mai

 Adres: Thanon Charoenrajd - Thanon Rattanakosin Tambon Chang Moi, Amphoe Mueang Chiang Mai, Chang Wat Chiang Mai 50000, Thailand

Telefoon: +66 52 007 758

klik hier voor de locatie