Een ticket om een jaar lang op de eerste rij te zitten

Het Oranje Handelsmissiefonds steunt Nederlandse ondernemers met internationale ambities. Ieder jaar worden 10 veelbelovende bedrijven geselecteerd en geholpen om succesvolle stappen in het buitenland te zetten. We spraken 3 bedrijven die in 2018 het Oranje Handelsmissiefonds wonnen.

Oranje Handelsmissie Fonds

‘Een handelsmissie opent deuren in nieuwe landen’

Tijn Rademakers werkt bij Zorganimaties, een bedrijf dat bijsluiters voor medicatie omzet naar animaties.

‘Wees concreet in wat je wil’

Julian Jagtenberg is één van de oprichters van Somnox, een start-up die de wereld wil helpen om beter te slapen.

‘De medisch-maritieme wereld is internationaal’

Walther Boon is directeur bij MedAssist.online, dat apps ontwikkelt om aan boord van schepen de juiste medische zorg te kunnen verlenen.

Illustratie van zakenman bij open deuren

Schrijf je in

Het Oranje Handelsmissiefonds steunt Nederlandse ondernemers om succesvolle stappen te zetten in het buitenland. De partners van het fonds (ING, KLM, MKB-Nederland, evofenedex, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken) helpen ieder jaar 10 veelbelovende bedrijven met hun ervaring en kennis.

Ben jij klaar voor de stap naar het buitenland te zetten, net als Zorganimaties, Somnox en MedAssist.Online? Wil je kans maken op prijzen als deelname aan een handelsmissie, twee KLM-vliegtickets en een zakenpartnerscan van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland? Schrijf je dan nu in voor het Oranje Handelsmissiefonds 2019!