Canada - Vraag op 18 of 19 september 2019 uw Nederlandse paspoort aan in Halifax, NS

In de context van een bezoek aan Halifax van Ambassadeur Henk van der Zwan en enkele medewerkers van de ambassade, stellen wij u graag in de gelegenheid om op 18 of 19 september a.s. in The Westin Nova Scotian, 1181 Hollis Street, uw Nederlandse paspoort of identiteitskaart (NIK) aan te vragen.

Hoe maakt u een afspraak?

  • u kunt een afspraak maken via het online afsprakensysteem: kies eerst “Ottawa” en kies daarna het product “Reisdocument op andere locatie dan de ambassade.”
  • maak voor elke persoon een aparte afspraak en lees de informatie in de e-mail bevestiging die u krijgt goed door;
  • krijgt u de melding "geen tijdstip beschikbaar"? Dan is het maximum aantal afspraken bereikt. In dat geval kunt u een afspraak maken bij de ambassade in Ottawa of één van de consulaten-generaal in Toronto of Vancouver;
  • maak op de pagina Paspoort of ID-kaart aanvragen als u in Canada woont een persoonlijke checklist om te zien welke documenten u bij de aanvraag mee moet nemen. Zorg dat u van alle originele documenten een kopie mee neemt naar uw afspraak.