Vacature Tunis: Senior beleidsmedewerker veiligheid en rechtsorde

De democratie, welvaart en stabiliteit ontwikkelen zich positief in Tunesië. Dat is ook in het belang van Nederland en Europa. De Nederlandse overheid investeert daarom in de betrekkingen met het Noord-Afrikaanse land. Als senior beleidsmedewerker veiligheid en rechtsorde lever jij een belangrijke bijdrage aan het versterken van de rechtstaat en de veiligheid van burgers in Tunesië.

In de beleidsnota ‘Investeren in Perspectief’ uit Nederland de wens om nauwer samen te werken met Tunesië. Onder andere op het thema veiligheid en rechtsorde. Jij bent (mede)verantwoordelijk voor de identificatie, formulering en monitoring van activiteiten en programma’s volgens de nieuwe meerjarige landenstrategie die tot en met 2022 doorloopt. Daarnaast draag je zorg voor kleinschaligere projecten binnen de Shiraka- en mensenrechtenprogramma’s binnen jouw werkterrein.

Jouw bijdrage aan de synergie en complementariteit tussen de verschillende prioriteiten van het beleid, is cruciaal voor het succes van de Nederlandse interventies in Tunesië. Je analyseert knelpunten binnen het huidige beleid. Aan de hand daarvan beschrijf, ontwikkel en implementeer je verbeterplannen. Je onderhoudt de beleidsdialoog met de Tunesische autoriteiten en hebt contact met de belangrijke (inter)nationale organisaties en actoren op jouw werkterrein. In dit kader zet je je tevens in voor een effectieve donorcoördinatie. Lees de volledige vacaturetekst

Meer informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze vacature?  Of wil je direct solliciteren? Ga dan naar de website werken voor nederland.nl.

Reageren kan tot 29 juni 2019