Vliegende keeps ambassade in speelsteden WK

Paspoort kwijt of portemonnee gestolen tijdens het WK voetbal in Frankrijk? Nederlandse voetbalsupporters die in Frankrijk in de problemen komen, kunnen de komende weken rekenen op hulp ter plaatse. Tijdens de eerste drie wedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal zijn medewerkers van de ambassade aanwezig rond het stadion en de fanzone.

Omdat de Nederlandse ambassade in Parijs verwacht dat veel Nederlandse voetballiefhebbers de komende weken naar Frankrijk afreizen, is een mobiel team van de ambassade aanwezig in de speelsteden.

Enkele medewerkers van de ambassade in Parijs zijn in Le Havre, Valenciennes en Reims. Daar voetballen de oranje Leeuwinnen de komende drie weken tegen Nieuw-Zeeland, Kameroen en Canada.

Hulp voor Oranjesupporters

De Nederlandse ambassade kan helpen bij bijvoorbeeld vermissing, arrestatie of opname in het ziekenhuis.

Neem contact met ons op

Wie in de problemen komt, kan ook tijdens het WK Vrouwenvoetbal contact opnemen met het 24/7 contactcenter via +31 247 247 247. Zij weten precies waar het mobiele team zich bevindt. De ambassade hoopt natuurlijk dat het Nederlands elftal de achtste finales haalt. Hoe de hulp voor oranjesupporters er dan uitziet maakt de ambassade op een later moment bekend.