Spreekuur Sociale Zekerheid en Belastingen

Spreekuur Sociale Zekerheid en Belastingen door Bureau Belgische Zaken en Grensoverschrijdend Werken en Ondernemen op donderdag 20 juni 2019

Bent u Nederlander in België en heeft u vragen over de Belgische sociale zekerheid en belastingen? Bureau Belgische Zaken en team Grensoverschrijdend Werken en Ondernemen houden op 20 juni een gratis spreekuur op de Ambassade om al uw vragen te beantwoorden.

U kunt een kosteloze afspraak (max. 30 minuten) maken door een e-mail te sturen naar
bru-event@minbuza.nl. Geef daarin aan of u met een voorlichter van BBZ (pensioen, kinderbijslag, werkloosheidsuitkering, enz.) of GWO (belastingen) wilt spreken. Gelieve ook uw voorkeur voor de ochtend of middag aan te geven. Wij proberen hier rekening mee te houden. Vanwege beperkte capaciteit raden wij u aan u zo snel mogelijk aan te melden.