Ambassade Tel Aviv duimt voor Duncan bij Eurovisie

Ook de Nederlandse ambassade in Tel Aviv is deze week bij het songfestival om te juichen voor Duncan Laurence. En natuurlijk staan zij klaar voor Nederlandse songfestivalfans die hulp nodig hebben.

Stagiair Sivan van de Nederlandse ambassade telt af naar de halve finale, die ze vanavond bekijkt vanuit het Eurovillage. Daar was ze ook woensdag al te vinden.

‘In Eurovillage vond gisteren – tussen de twee halve finales in – ELECTROVISION plaats. Dit festival wordt georganiseerd door de Europese Delegatie in samenwerking met de gemeente van Tel Aviv. De EU-lidstaten mochten een artiest aanleveren uit het land van herkomst. Wij kozen voor het Nederlandse DJ duo Detroit Swindle. Een mooie manier om Nederlands muziektalent internationaal in de spotlights te zetten!’

Live aanmoedigen? Check eerst het reisadvies

Ben jij in of ga je naar Israël om Duncan aan te moedigen? In het reisadvies Israël vind je belangrijke informatie over bijvoorbeeld (verkeers)veiligheid en de gegevens van hulpdiensten. Onze ambassade staat 24/7 klaar voor Nederlandse songfestivalfans die hulp nodig hebben.