EP-verkiezingen | Nederlanders in Italië

Beste Nederlanders in Italië,

Op 23 mei 2019 kunt u als kiezer buiten Nederland weer stemmen. U brengt uw stem uit tijdens de verkiezingen voor de leden van het Europees Parlement. U stemt met een briefstembewijs of een kiezerspas.

Om te kunnen stemmen, kunt u uw briefstem aan het op de retourenvelop aangegeven adres sturen. Zorg ervoor dat u uw briefstembiljet tijdig en voldoende gefrankeerd verstuurt om te garanderen dat uw stem op tijd (vóór 23 mei, 15.00 uur lokale tijd) aankomt op de ambassade in Rome, via Michele Mercati 8, 00197. U kunt uw briefstembiljet ook tot 23 mei vóór 15.00 uur lokale tijd afgeven op de Nederlandse ambassade!

Vanaf 15.00 uur lokale tijd zijn Nederlanders welkom om het telproces bijwonen op de ambassade te Rome.

Verdere informatie over het stemmen per briefstem, de benodigde documenten en de werkwijze van de briefstembureaus treft u onder: https://www.nederlandwereldwijd.nl/wonen-werken/stemmen-vanuit-het-buitenland/stemmen-voor-europees-parlement-vanuit-buitenland

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de Gemeente Den Haag via +31 (0) 70 353 4400 of met Buitenlandse Zaken via +31 247 247 247.