Stemmen voor de verkiezingen van het Europees Parlement vanuit Zuid-Sudan

Europees parlement

Beste Nederlanders in Zuid-Sudan!

U kunt als kiezer buiten Nederland stemmen tijdens de verkiezingen van 23 mei 2019 voor de leden van het Europees Parlement.

Om te kunnen stemmen, kunt u:

1) uw briefstem rechstreeks sturen aan het adres dat op de retourenvelop staat aangegeven. Zorg er dan voor dat u uw briefstembiljet tijdig en voldoende gefrankeerd verstuurt, om te garanderen dat uw stem op tijd aankomt!

OF

2) U kunt uw briefstem (in een envelop) ook bij de Nederlandse ambassade in Juba (Airport Drive) afgeven vóór 14 mei om 17:00 uur. Uw stem wordt dan door de ambassade doorgestuurd naar het Bureau Verkiezingen in Den Haag. De envelop hoeft niet gefrankeerd te worden.

Informatie over het stemmen per briefstem en de werkwijze van de briefstembureaus treft u onder: https://www.denhaag.nl/nl/bestuur-en-organisatie/verkiezingen/kiezers-buiten-nederland/kiezers-buiten-nederland-stemmen-per-brief.htm#

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de Gemeente Den Haag via +31703534400 of met Buitenlandse Zaken via +31247247247.