Uitnodiging Dodenherdenking ambassade vrijdag 3 mei a.s.

Vanwege de gebleken grote belangstelling voor een herdenkingsplechtigheid zal de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Bangkok op vrijdag 3 mei 2019 een bijeenkomst organiseren op het terrein van de ambassade. In verband met de kroningsplechtigheden van 4 tot 6 mei is voor deze alternatieve datum gekozen.

Om 16.30 uur zal worden verzameld bij de residentie. De plechtigheid zelf start om 17.00 uur.

Wanneer u de herdenking wenst bij te wonen kunt u zich tot donderdag 2 mei aanmelden via ban-pcz@minbuza.nl (s.v.p. in het onderwerp ‘Dodenherdenking’ vermelden). Voor de herdenking wordt de ingang aan de Wireless Road, nr. 106 tegenover All Seasons Place, gebruikt (N.B. er wordt geen gelegenheid tot parkeren geboden op het ambassadeterrein).

Programma

16:30 – Verzamelen bij de residentie

17:00 – Stille wandeling naar de vlaggenmast

17:05 – Toespraak ambassade.

17:10 – Gedicht

17:15 – Twee minuten stilte, Wilhelmus

17:20 – Kranslegging

17:25 – Naar residentie voor koffie en cake

18:00 – Einde programma