Koningsdagviering in Hurghada en Luxor

Beste Nederlanders in Luxor, Hurghada en omstreken,

De Koningsdag viering in Luxor voor alle Nederlandse ingezetenen met partner zal plaatsvinden op 2 mei vanaf 19.00 uur in het Nile Valley Hotel - Gezirat el Bayrat - West bank Luxor. Er zal tevens die dag tussen 15:00 en 17:00 uur op dezelfde locatie een consulair spreekuur gehouden worden (binnenlopen kan zonder afspraak). Namens de ambassade zullen Dhr. Wierish Ramsoekh en Dhr. Arjan van der Burgh aanwezig zijn. Voor meer informatie en voor aanmelding kunt u contact opnemen met Karin Khalifa, tel  0109 9007 707.

De Koningsdag viering in Hurghada voor alle Nederlandse ingezetenen met partner en kinderen zal plaatsvinden op 3 mei van 19.00 tot 23.00 uur in het Orange Café, Village Road, aan de overkant van White Beach Hotel in Hurghada. Er zal tevens die dag tussen 15:00 en 17:00 uur op de bovenverdieping van Orange Café een consulair spreekuur gehouden worden (binnenlopen kan zonder afspraak). Namens de ambassade zullen Dhr. Wierish Ramsoekh en Dhr. Arjan van der Burgh aanwezig zijn. Voor meer informatie en voor aanmelding kunt u contact opnemen met Agnes Jonkman: ahjonkman14@gmail.com. Voor deze viering zijn introducees ook van harte welkom voor een kleine vergoeding van 10 Euro of 200LE p/p, gaarne aangeven bij de aanmelding.