Dutch Sustainability Days

De Nederlandse Ambassade in Thailand kondigt met vreugde de Dutch Sustainability Days aan. Gedurende deze dagen organiseert de ambassade in samenwerking met partners, een serie van interessante evenementen gericht op duurzaamheid.

Klimaatverandering is een feit en het huidige gebruik van grondstoffen is onhoudbaar. Men wordt zich steeds bewuster van de noodzaak om onze productie en consumptie aan te passen om het klimaatprobleem het hoofd te kunnen bieden. In Nederland wordt er gewerkt aan een nationale Klimaatakkoord, in de Europese Unie wordt er een Plastic Strategie geformuleerd en in Thailand is het idee van een circulaire economie steeds populairder aan het worden.

Om het klimaatprobleem aan te pakken moeten we samenwerken en onze ideeën en innovaties met elkaar delen. Dit is de motivatie van de Nederlandse Ambassade in Thailand om de Dutch Sustainability Days te organiseren. Gedurende deze dagen zullen onder andere Nederlandse en Thaise bedrijven hun innovaties delen om van elkaar te leren en duurzaamheid te promoten. Nieuwsgierig naar de evenementen tijdens de Dutch Sustainability Days? Bekijk onze website voor meer informatie: www.dutchsustainabilitydays.com