Consulair team Bern bezoekt Zürich op 7 juni 2019

Het consulaire team van de Nederlandse ambassade in Bern bezoekt Zürich op vrijdag 7 juni 2019. U kunt op die dag een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen of uw DigiD activeren. Bij afspraken voor paspoorten of ID-kaarten wordt voorrang gegeven aan ouderen en mindervaliden.
Let op: inmiddels zijn alle afspraken volgeboekt.

Benodigde documenten

Maak voor elke persoon een persoonlijke checklist via pagina Paspoort of ID-kaart aanvragen als u in Zwitserland woont.

Betaling vooraf

U dient vooraf te betalen. Het bedrag en de betaalgegevens ontvangt u met de emailbevestiging van uw afspraak. De prijzen van paspoorten en ID-kaarten kunt u ook bekijken op het overzicht met de consulaire tarieven.

Pasfoto's

De pasfoto in een paspoort of identiteitskaart moet voldoen aan een aantal eisen. Er gelden eisen voor: maatvoering, fotokwaliteit, achtergrond, weergave, houding, uitdrukking, bril, belichting en positionering.
Ga voor meer informatie naar de pagina Pasfoto voor paspoort of ID-kaart in Zwitserland.