Nederlandse Ambassade Canberra briefstembureau bij verkiezing Europees parlement

Voor Nederlanders in Australië en Nieuw-Zeeland is het briefstembureau op de Nederlandse ambassade te Canberra op 23 mei 2019 geopend van 7.30 uur (lokale tijd) tot na de telling. Voor het inleveren van de briefstemmen is het bureau open tot 15.00 uur, lokale tijd. Daarna wordt gestart met het tellen van de briefstemmen. Het hele proces van stemmen ontvangen en tellen is voor publiek toegankelijk.

Stemmen vanuit Australië en Nieuw-Zeeland

Het briefstembureau moet uw stem uiterlijk op 23 mei 2019, 15.00 uur lokale tijd hebben ontvangen. U kunt het adres van de voorgedrukte oranje retourenvelop gebruiken.
U mag uw briefstem ook persoonlijk afgeven bij het briefstembureau in Canberra.

Adres:
Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden
Empire Circuit 120
Yarralumla ACT 2601


Voor meer informatie: www.denhaag.nl/nl/bestuur-en-organisatie/verkiezingen/kiezers-buiten-nederland/kiezers-buiten-nederland-stemmen-per-brief.htm  

Permanente registratie voor kiezers buiten Nederland

Woont u niet in Nederland? En wilt u bij verkiezingen vanuit het buitenland stemmen? Registreer u dan eenmalig. De documenten waarmee u kunt stemmen, krijgt u dan bij iedere verkiezing van de Tweede Kamer en Europees Parlement automatisch per post. U registreert zich eenvoudig met het formulier.
Meer informatie: www.denhaag.nl/nl/bestuur-en-organisatie/verkiezingen/kiezers-buiten-nederland/permanente-registratie-voor-kiezers-buiten-nederland.htm

Europees parlement