Paspoort en ID-kaart aanvragen mogelijk bij VFS Global in Chicago

Nederlanders in de Verenigde Staten kunnen voor het aanvragen of verlengen van een Nederlands paspoort of identiteitskaart (ID-kaart) vanaf 22 maart 2019 ook terecht bij VFS Global in Chicago. Afspraken maken is mogelijk vanaf 24 februari.

Nederlands paspoort staat tegen rugzak

Externe dienstverlener

VFS Global is een externe dienstverlener die uw aanvraag doorstuurt naar het ministerie van Buitenlandse Zaken in Nederland. Daar wordt uw aanvraag inhoudelijk beoordeeld.

Per aanvraag brengt VFS Global in Chicago een extra service fee van USD 33,00 in rekening, bovenop het reguliere tarief. De service fee vervalt tijdens de openingsweek van 22 maart tot en met 27 maart. Dan betaalt u alleen de kosten voor de aanvraag van een paspoort of ID-kaart.

Afspraak maken

Bent u Nederlands en woont u in de Verenigde Staten? En wilt u bij VFS Global in Chicago een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen of verlengen? Maak dan online een afspraak. Of stuur een e-mail naar: chinlpp@vfsglobal.com.

Diverse locaties

Nederlanders in de Verenigde Staten kunnen nu op meerdere locaties in de VS of daarbuiten een paspoort of ID-kaart aanvragen of vernieuwen: