Dutch Design, Made in Chile

Ontwerpwedstrijd "Dutch Design, Made in Chile"

Ben je creatief? Heb je gevoel voor design? Doe dan nu mee aan de ontwerpwedstrijd voor een lamp van “Dutch Design, Made in Chile”! De ambassadeur van de Nederlandse ambassade in Chili verhuist begin 2019 naar de nieuwe residentie. Om dit te vieren kun je nu meedoen met de ontwerpwedstrijd voor een lamp die op deze residentie zal komen te staan. De jury, gevormd door onder meer de ambassadeur en de decaan van de faculteit Bouwkunde, Ontwerp en Stedenbouw van de Pontifícia Universidad Católica van Chili, kiest de finalisten die hun ontwerpen mogen presenteren tijdens de Archiprix International 2019 in Chili. De uiteindelijke winnaar van de lampenwedstrijd wint een reis naar de Dutch Design Week in Nederland! Je kunt tot 10 januari meedoen. Meer info vind je op onderstaande website.