AZ Awards Toronto: Oproep Nederlands talent in Design en Architectuur

De AZ Awards in Toronto, georganiseerd door het toonaangevende Canadese AZURE Magazine, is een internationale architectuur- en designwedstrijd die uitmuntendheid en innovatie erkent en 's werelds beste projecten, producten en ideeën presenteert. Inzending voor de komende editie is mogelijk per 2 januari 2019, waarbij creatief talent uit Nederland aangemoedigd wordt om deel te nemen.

De AZ Awards is een unieke kans voor professionals en hun klanten in design- en architectuur om de internationale bekendheid en erkenning te krijgen die uitzonderlijk werk verdient. In de afgelopen acht jaar is de AZ Awards in omvang, reikwijdte en momentum uitgegroeid tot een prestigieus prijzenprogramma op internationaal niveau, met inzendingen van enkele van de meest innovatieve bedrijven rond de wereld. In 2018 ontving de wedstrijd bijna 1.000 inzendingen uit 46 landen. Hiervan werden 64 finalisten geselecteerd en 20 winnaars haalden een trofee op tijdens het gala in Toronto.

Winy Maas

Winy Maas, toonaangevende Nederlands architect, landschapsarchitect, hoogleraar en urbanist, mede-oprichter van MVRDV, was de eregast van het AZ Awards 2018 gala in Toronto waar hij de finalisten feliciteerde in zijn toespraak. De volgende dag gaf Winy Maas nog een lezing over zijn visie op de toekomst in architectuur en stedenbouw.

Inzending 2019

De AZ Awards staat open voor projecten van designers en designbureau's van alle disciplines, architecten, landschapsarchitecten en architectenbureau's, studenten in de richtingen design en architectuur, klanten en ontwikkelaars. Lees meer over de criteria en categorieën voor de AZ Awards en stuur jouw inzending in vanaf 2 januari 2019!