Paspoort- en ID-kaart aanvragen mogelijk bij VFS Global in Londen

Nederlanders in het Verenigd Koninkrijk kunnen voor het aanvragen of verlengen van een Nederlands paspoort of een Nederlandse identiteitskaart (ID-kaart) nu ook terecht bij VFS Global in Londen. Afspraken zijn mogelijk vanaf 14 november 2018.

Nederlands paspoort staat tegen rugzak

Externe dienstverlener

VFS Global is een externe dienstverlener die uw aanvraag doorstuurt naar het ministerie van Buitenlandse Zaken in Nederland. Daar wordt uw aanvraag inhoudelijk beoordeeld.

Per aanvraag brengt VFS Global in Londen een extra service fee van GBP 20,30 in rekening, bovenop het reguliere tarief. Tijdens de openingsperiode van woensdag 14 november tot en met zaterdag 24 november 2018 vervalt deze service fee.

U kunt uitsluitend bij VFS Global in Londen ook op donderdagavond (18.00 tot 20.30 uur) of zaterdagochtend (08.30 tot 12.30 uur) terecht. In dat geval brengt VFS Global naast het reguliere tarief en de extra service fee een prime time fee van GBP 25,- in rekening, behalve van 14 tot en met 24 november 2018. Dan kunt u deze prime time service gratis uitproberen.

Afspraak maken

Woont u als Nederlander in het Verenigd Koninkrijk? En wilt u bij VFS Global in Londen een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen of verlengen? Maak dan online een afspraak:

  • voor overdag
  • voor donderdagavond of zaterdagmorgen (prime time)

Of stuur een email naar: lonnlpp@vfsglobal.com.

Diverse locaties

Nederlanders in het Verenigd Koninkrijk kunnen nu op meerdere locaties in het VK of daarbuiten een paspoort of ID-kaart aanvragen of vernieuwen: