Green Deal Workshop in Stockholm | 18 september 2018

Op 18 september organiseerde IA Zweden in samenwerking met drie Zweedse overheidsorganisaties een workshop over Green Deals. Deze Nederlandse aanpak, gelanceerd in 2011, heeft als doel om duurzame initiatieven te versnellen door als overheid in samenwerking met deelnemende organisaties te bekijken hoe bepaalde obstakels om duurzaam te worden weggenomen kunnen worden.

Green Deal Seminar Stockholm - Participants

Nadat het concept door een spreker van de RVO werd uitgelegd, spraken vertegenwoordigers van Air France-KLM, Inashco en Roelofs over hun ervaring met Green Deals. Er is veel interesse om de Nederlandse aanpak ook in Zweden te lanceren, zo bleek uit de rest van de presentaties en uit de afsluitende paneldiscussie.

Lees hier de samenvatting van de workshop en de mogelijke vervolgstappen, alsmede het volledige programma incl. slides van de presentaties (in het Engels).