Consulair spreekuur Chiang Mai op donderdag 4 oktober 2018

De ambassade is voornemens op donderdag 4 oktober een consulair spreekuur te organiseren in Chiang Mai voor Nederlanders die een paspoort of Nederlandse identiteitskaart willen aanvragen of hun levensbewijs willen laten tekenen.

Indien u gebruik wilt maken van het consulair spreekuur verzoek ik u zich vóór 2 oktober 2018 aan te melden door een e-mail te sturen naar ban-ca@minbuza.nl. Tijdens het spreekuur kan u terecht voor het aanvragen van een (nieuw) paspoort, Nederlandse identiteitskaart en voor het tekenen van uw levensbewijs voor pensioen uitkerende instanties zoals de SVB. Het is niet mogelijk consulaire verklaringen aan te vragen. Na uw aanmelding ontvangt u meer specifieke informatie over de locatie, het tijdstip, de aanvraag die u wenst in te dienen en de verplichte documenten die daarbij nodig zijn.