Houd rekening met orkanen boven VS en Cariben

Reist u naar of bent u in de VS of de Cariben? Deze week trekken orkanen Florence en Isaac over de zuidoostkust van de Verenigde Staten en het Caribische gebied. Blijf op de hoogte van de situatie via de reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Zie ook de reisadviezen voor de volgende landen voor specifieke informatie:

Orkaanseizoen

In de VS kunnen van juni tot en met november orkanen en cyclonen voorkomen. Die kunnen vooral aan de zuidkust en oostkust en op Hawaïi veel schade aanrichten. Wilt u tijdens deze periode reizen? Volg dan de berichten in de media en informeer u over de situatie.

Ook het orkaanseizoen in de Cariben loopt van juni tot en met november. Wees voorbereid en houd in die periode het reisadvies voor het land van uw bestemming in de gaten. Zo kunt u veilig op reis en komt u niet voor verrassingen te staan.