Situatie Lombok

Op zondag 5 augustus 2018 heeft op het Indonesische eiland Lombok in het noorden een zware aardbeving plaatsgevonden. Hierbij zijn doden en gewonden gevallen. Ook is er veel schade aan gebouwen, huizen en wegen. Bent u in dit gebied en heeft u hulp nodig? Neem contact op met het 24/7 BZ Contactcenter altijd bereikbaar via +31 247 247 247 of op Twitter via @247BZ.

Er is een EU-helpdesk opgezet voor EU ingezetenen in de hal van Lombok International Airport. Vanaf maandag 6 augustus 21.30 lokale tijd ( +5 uur NLD tijd) zijn hier ook medewerkers van de Nederlandse ambassade in Jakarta aanwezig voor consulaire hulp. Volg de aanwijzingen van de lokale autoriteiten op. Laat familie weten hoe het met u gaat. Houd contact met uw reisorganisatie en luchtvaartmaatschappij en registreer u hier

Wilt u naar een gebied reizen dat getroffen is door de aardbeving? Informeer dan naar de situatie ter plaatse voordat u vertrekt. Houd contact met uw reisorganisatie en luchtvaartmaatschappij. Controleer het reisadvies

247 Visual Contact Center open