Startups gezocht voor grootste AgriFood-event van Ierland

Van 18 t/m 20 september 2018 vinden de National Ploughing Championships plaats in Tullamore, Ierland. Dit is hét AgriFood-event van Ierland en tevens het grootste openluchtevenement op het gebied Landbouw van Europa.

Beurs en entertainment

Het event bestaat zowel uit een beurs als uit entertainment. Gedurende drie dagen worden er ook dit jaar weer 300.000 bezoekers verwacht. De aanwezige exposanten vertegenwoordigen een breed scala categorieën zoals Farm Inputs, Dairy, Animal Health, Livestock Equipment, Machinery, Food Produce.

Daarnaast organiseert Enterprise Ireland een Innovation Arena waar jonge Ierse bedrijven en startups hun innovaties laten zien. Bezoekersprofiel van de Innovation Arena; 100+ international buyers (op uitnodiging van Enterprise Ireland), individuele (Ierse) boeren, startups, landbouworganisaties en onderzoeksinstituten en pers.

Holland unit

Naast Ierse startups is Nederland in de Innovation Arena aanwezig met een Holland Unit. Binnen de unit krijgen een viertal startups de mogelijkheid om zich te presenteren en contacten in Ierland te leggen. Zij krijgen gratis toegang tot het evenement en de Holland Unit. Tevens zullen wij tegemoetkomen in de kosten voor vliegticket en hotel.

Interesse?

Heb je interesse? Stuur uiterlijk vrijdag 13 juli een mailtje naar dub-ea@minbuza.nl met een korte motivatie waarom jouw startup deel zou willen nemen aan dit event.