Mei-juni: Hulp bij Brexit on tour

Handelt uw onderneming met of in het Verenigd Koninkrijk? Dan is het verstandig u goed te laten informeren over de gevolgen van de Brexit, in het algemeen en specifiek voor uw bedrijf. In mei en juni gaan Rijksoverheid, banken, Evofenedex, MKB-Nederland en VNO-NCW samen op tournee door Nederland.

Onder de noemer ‘Hulp bij Brexit on Tour’ komen er vijf regionale bijeenkomsten voor ondernemers, verspreid over het land. Diverse sprekers geven tips en gaan in op de actuele stand van zaken. Het tourschema:

  • Dinsdag 29 mei (Amsterdam, NH).
  • Dinsdag 5 juni (Roermond, L).
  • Donderdag 7 juni (Apeldoorn, Gld).
  • Dinsdag 12 juni (Oranjewoud, Fr).
  • Donderdag 14 juni (Hoeven, NB).

Meer informatie over deze bijeenkomsten, Hulp bij Brexit en het Brexitloket.