Internationaal netwerken voor agri- & foodondernemers

Op 20 juni kunt u als (agro)ondernemer met internationale activiteiten of ambities speeddaten met agri & foodspecialisten van Nederlandse ambassades én buitenlandse handelsraden in Nederland van ruim 60 landen. Het event is een samenwerkingsverband van het ministerie van LNV, de Rabobank en het Trade Counsellor-netwerk van buitenlandse ambassades in Nederland.

Programma

De middag wordt geopend met enkele keynote sprekers waaronder minister Carola Schouten en voorzitter groepsdirectie Rabobank Wiebe Draijer. Vervolgens worden interactieve paneldiscussies gehouden met sprekers uit het bedrijfsleven, overheid en wetenschap rond drie centrale thema’s:

  • Food Waste
  • Feeding the Cities
  • Climate Change & Water Use in Agriculture

Daarna is de middag gewijd aan speeddaten. In twee rondes kunt u aan twee door u gekozen regiotafels in gesprek gaan met agri- & foodexperts van de Nederlandse ambassades, landenexperts van de Rabobank, handelsraden van de buitenlandse ambassades in Nederland en medewerkers van het ministerie van LNV en RVO.nl. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel en walking dinner. De voertaal tijdens het event is Engels. Deelname is gratis.

Aanmelden

Aanmelding

U kunt zich tot uiterlijk 5 juni aanmelden via deze link. Registratie vindt plaats op 'first come, first served' -basis.

Locatie

Rabobank

Croeselaan 18

3521 CB Utrecht

Er is (beperkte) mogelijkheid tot gratis parkeren in de parkeergarage onder het hoofdkantoor.