Beleids- en Communicatie stage ambassade Bangkok

De Nederlandse ambassade in Bangkok is op zoek naar twee enthousiaste, initiatiefrijke, en veelzijdige stagiair(e)s voor de periode september 2018 t/m februari 2019.

Het betreft een (HBO/WO) communicatie stage en een (WO) beleidsstage binnen de Politieke en Economische afdeling van de ambassade. Geïnteresseerden kunnen tot uiterlijk 20 mei 2018 hun Engelstalige motivatiebrief en Nederlandstalige CV sturen naar ban-ea@minbuza.nl t.a.v. Kenza Tarqaât o.v.v. BELEIDSSTAGE of COMMUNICATIE STAGE/NAAM. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ban-ea@minbuza.nl. Zie onderstaande link voor meer informatie over de vacatures.

Beleidsstage: https://www.werkenvoorinternationaleorganisaties.nl/stages/overzicht-stages/stage-bij-de-nederlandse-ambassade-te-bangkok%E2%80%93beleidsstage-afdeling-politieke-en-economische-zaken

Communicatie stage: https://www.werkenvoorinternationaleorganisaties.nl/stages/overzicht-stages/stage-bij-de-nederlandse-ambassade-te-bangkok%E2%80%93communicatie-stage-op-de-afdeling-politieke-en-economische-zaken