Paspoortaanvraag bij bitterballenborrel op 8 juni te Phuket

De Nederlandse ambassade biedt op vrijdag 8 juni a.s. de mogelijkheid om op Phuket een nieuw paspoort aan te vragen voorafgaand aan de achtste Bitterballenborrel.

Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u zich tot uiterlijk 25 mei per e-mail aanmelden (ban-ca@minbuza.nl). U ontvangt dan het tijdstip van de afspraak en verdere instructies. 

De Bitterballenborrel vindt plaats van 17 tot 19 uur in Eddy’s Restaurant te Kathu, Phuket en wordt georganiseerd door de Honorair Consul te Phuket, de heer Seven Smulders.

Namens de Nederlandse ambassade zullen bij de borrel aanwezig zijn de ambassadeur Kees Rade & echtgenote Katharina Rade,  de heren Jef Haenen en Dick Camerling, resp. hoofd, plaatsvervangend hoofd van de afdeling Consulaire en Interne Zaken.

De borrelhapjes worden gratis aangeboden. Dit is mogelijk vanwege de redelijke prijs die Eddy berekent en met behulp van een bijdrage van het Consulaat. Voor de drankjes betaalt u wel zelf, zoals steeds bij vorige borrels ook het geval is geweest.

Wanneer u wilt deelnemen aan de borrel, wordt u vriendelijk verzocht dit uiterlijk 25 mei per e-mail aan het Honorair Consulaat (dutchhcp@gmail.com) te laten weten. Graag in uw aanmelding de namen van de aanwezigen vermelden.

Locatie: Eddy’s restaurant Vichitsongkhram Rd. 9/96 Moo 6 Mo Baan Golden Ville 3 Kathu. Telefoonnummer 0824112772.

Bitterballen