BZ Informatieservice

Ontvang updates van de reisadviezen voor Sri Lanka, alsook berichten per sms bij calamiteiten en crises. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een Informatieservice ontwikkeld waarmee Nederlanders zich eenvoudig kunnen aanmelden als Nederlander in het buitenland en daarmee makkelijk op de hoogte gehouden worden van belangrijke situaties.

Wanneer u zich aanmeldt voor de Informatieservice Basis, hoeft u alleen een telefoonnummer en e-mailadres in te vullen.  We weten in dit geval niet of u zich in ons ambtsgebied bevindt.

Wanneer u zich aanmeldt voor de Informatieservice Uitgebreid, kunt u daar onder andere wel uw verblijfsgegevens invullen. In noodgevallen kunnen we dan gerichter contact met u opnemen en bent u beter vindbaar. U kunt in dit deel van de service ook aangeven of u geïnteresseerd bent in aanvullende berichten van onze ambassade, bijvoorbeeld over evenementen of wijzigingen in de dienstverlening.

Wilt u zich wilt registeren als Nederlander in het buitenland, dan verzoeken wij u vriendelijk om uzelf bij de BZ  Informatieservice aan te melden.