Nederlands paspoort in Bolivia aanvragen?

Op maandag 19 maart 2018 en vrijdag 23 maart 2018 zal een medewerker van de Nederlandse ambassade in Lima een bezoek aan La Paz en Santa Cruz brengen, waardoor opnieuw de mogelijkheid wordt geboden om Nederlandse paspoortaanvragen in te nemen.

Wij nodigen graag alle Nederlanders uit die gebruik willen maken van deze unieke service. Indien u uw paspoortaanvraag wilt indienen dient u zich voor maandag 12 maart 2018 aan te melden onder vermelding van:

- volledige voor- en achternaam

- geboortedatum

- einde geldigheidsdatum van uw paspoort.

Voor aanvragen op 19-03-2018 in La Paz kunt u schrijven naar: lapaz@nlconsulate.com

Voor aanvragen op 23-03-2018 in Santa Cruz kunt u schrijven naar: santacruz@nlconsulate.com

Helaas kan er maar een beperkt aantal aanvragen worden ingenomen. Voorrang hebben alle oudere of minder valide mensen die niet naar Lima kunnen afreizen voor de aanvraag van een paspoort. Ook komen gezinnen met jonge kinderen met voorrang in aanmerking en Nederlanders met een verlopen paspoort. Daarna zullen de aanvragen op orde van binnenkomst worden geaccepteerd.

De paspoort aanvraagvereisten kunt u nalezen op: https://www.nederlandwereldwijd.nl/