Ontmoet de Nederlandse Ambassadeur in Kinshasa op de Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie in Rotterdam

Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Kom dan op woensdag 31 januari naar de Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie in Rotterdam. U krijgt de kans om Dhr. Robert Schuddeboom specifieke vragen te stellen over DR Congo en Republiek Congo.

Op de Bedrijvendag zijn meer dan 145 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal beschikbaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen.

Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd, beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk, kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal.

Vanuit de Nederlandse ambassade Kinshasa zal aanwezig zijn Ambassadeur Robert Schuddeboom. Heeft u concrete plannen in het buitenland? Dan kunt u zich  desgewenst opgeven voor een kort gesprek. We proberen zo veel mogelijk mensen in te plannen. Indien u zou willen komen, kunt u zich via de volgende link aanmelden:https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/bedrijvendag-ambassadeursconferentie-2018