Consulair spreekuur Chiang Mai op donderdag 8 februari 2018

De ambassade is voornemens op donderdag 8 februari een consulair spreekuur te organiseren in Chiang Mai voor Nederlanders die een paspoort of Nederlandse identiteitskaart willen aanvragen of hun levensbewijs willen laten tekenen.

 

Indien u gebruik wilt maken van het consulair spreekuur verzoek ik u zich vóór 30 januari 2018 aan te melden door een e-mail te sturen naar ban-ca@minbuza.nl. Tijdens het spreekuur kan u terecht voor het aanvragen van een ( nieuw) paspoort, Nederlandse identiteitskaart en voor het tekenen van uw levensbewijs voor pensioen uitkerende instanties zoals de SVB. Het is niet mogelijk consulaire verklaringen aan te vragen. Na uw aanmelding ontvangt u meer specifieke informatie over de locatie, het tijdstip, de aanvraag die u wenst in te dienen en de verplichte documenten die daarbij nodig zijn.