Ontmoet de Nederlandse ambassade in Kinshasa op het Internationaal Ondernemen Festival op 1 november in Barneveld!

Het Internationaal Ondernemen Festival wordt georganiseerd vanuit het Nationaal Export Event (Evofenedex, ING, DHL en BZ-RVO) met de buitenlandnetwerken van de ministeries van Economische Zaken, Buitenlandse Zaken en Infrastructuur & Milieu. Het festival is gericht op alle doelgroepen van ons economische postennet: internationaal opererende bedrijven, kennisinstellingen en NGO’s. De dag staat in het teken van samenwerking en netwerken in de hele economische keten met betrekking tot handel, hulp, investeringen en innovatie op een groot aantal thema’s en uitdagingen.

Het programma bestaat onder andere uit plenaire presentaties, kennissessies, huiskamergesprekken, meet & greet, en bilaterale gesprekken. Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Voor de opzet van het programma en een overzicht van de sessies inclusief korte beschrijving, zie  www.exportevent.nl. De precieze indeling en tijden volgen later.

Vanuit de Nederlandse ambassade Kinshasa zal aanwezig zijn de heer Francis Wilanga (Senior Programme Officer van de economische afdeling). Heeft u concrete plannen in het buitenland? Dan kunt u zich  desgewenst opgeven voor een kort gesprek. We proberen zo veel mogelijk mensen in te plannen. Indien u zou willen komen, kunt u zich via de volgende link aanmelden:  https://www.evite-sendmail.nl/rvo/nex_17/web/nex_17_aanvraag.php