Stage bij Nederlandse ambassade in Hanoi vanaf januari 2018

De Nederlandse ambassade in Hanoi is op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke en veelzijdige stagiair(e) vanaf 8 januari 2018 voor een termijn van vijf tot zes maanden.

De werkzaamheden van de stagiair(e) zullen grotendeels in het teken staan van de viering van 45 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Vietnam en Nederland in 2018. Er zullen verschillende activiteiten en evenementen worden georganiseerd waaraan de stagiair(e) ondersteuning zal bieden, o.a. op het gebied van communicatie. Dit betreft activiteiten op een breed scala aan onderwerpen, zoals economie, handel, cultuur en ‘Holland Branding’.

Daarnaast is de stage bedoeld als een meeloopstage op academisch niveau, waarbij je een goede indruk zult krijgen van het werk van de ambassade en waardevolle praktijkervaring opdoet. De stagiair(e) zal naast de ondersteuning van enkele grote evenementen ook diverse specifieke opdrachten uitvoeren.

Reageer voor 14 oktober. Bekijk de details van de vacature en hoe je kunt reageren hier.

Beeld: Tim Krap