Nederlands paspoort in Ecuador aanvragen?

Op dinsdag 17 oktober 2017 zal een uitgezonden medewerker van de Nederlandse ambassade in Lima een bezoek aan Guayaquil brengen, waardoor opnieuw de mogelijkheid wordt geboden om Nederlandse paspoortaanvragen in te nemen. Helaas zal deze keer Quito niet bezocht worden.

 

Wij nodigen graag alle Nederlanders uit die gebruik willen maken van deze unieke service. Indien u uw paspoortaanvraag wilt indienen dient u zich voor maandag 9 oktober 2017 aan te melden onder vermelding van:

- volledige voor- en achternaam

- geboortedatum

- einde geldigheidsdatum van uw paspoort.

 

Tussen 10 en 12 oktober zullen de personen die geselecteerd zijn voor een aanvraag, via de e-mail worden bericht.

 

Voor aanvragen in Guayaquil kunt u schrijven naar: guayaquil@nlconsulate.com

 

Helaas kan er maar een beperkt aantal aanvragen worden ingenomen. Voorrang hebben alle oudere of minder valide mensen die niet naar Lima kunnen afreizen voor de aanvraag van een paspoort. Ook komen gezinnen met jonge kinderen met voorrang in aanmerking en Nederlanders met een verlopen paspoort. Daarna zullen de aanvragen op orde van binnenkomst worden geaccepteerd.

De paspoort aanvraagvereisten kunt u nalezen op: https://www.nederlandwereldwijd.nl/