Altijd op de hoogte van de veiligheidssituatie?

Schrijf u dan in voor de nieuwe 24/7 BZ Informatieservice

Reist u naar Zuid-Sudan of vestigt u zich daar voor langere tijd? Blijf dan op de hoogte van de veiligheidssituatie ter plaatse met de 24/7 BZ Informatieservice. Via deze service ontvangt u automatisch een e-mail als het reisadvies voor Ethiopië is aangepast. Ook kunnen kan het Ministerie van Buitenlandse Zaken u een sms-bericht sturen in geval van een calamiteit of crisis.

Als u wilt, kunt u ook extra gegevens achterlaten zodat de ambassade/het consulaat weet of u in Zuid-Sudan bent. In uitzonderlijke en dreigende gevallen kunnen we dan bijvoorbeeld gerichter contact met u opnemen en bent u beter vindbaar.

U kunt zich hier aanmelden: https://informatieservice.nederlandwereldwijd.nl/