Uitnodiging koffieochtend op de Residentie 16 juni

Zoals eerder deze week aangekondigd door ambassadeur Karel Hartogh zelf, zal hij in de week van 12 juni a.s. samen met zijn echtgenote Maddy Smeets, Bangkok bezoeken. Graag maken zij van deze gelegenheid gebruik om bij te praten met de Nederlandse gemeenschap in Thailand tijdens een koffieochtend op de Residentie op vrijdag 16 juni van 10:00-12:00 uur.

Leden van de Nederlandse Vereniging Thailand en andere belangstellenden zijn van harte welkom bij deze gelegenheid. Aanmelden kan tot en met vrijdag 9 juni door een email te sturen naar BAN-CDP@minbuza.nl met vermelding van ‘Koffieochtend’ in de titel van de e-mail. Gezien de beperkte capaciteit van de Residentie wordt geïnteresseerden aanbevolen zich zo snel mogelijk aan te melden. Er is geen gelegenheid tot parkeren op het ambassadeterrein. Bezoekers dienen een geldig identiteitsbewijs te kunnen overleggen.

MKB Thailand en NTCC leden zijn daarnaast van harte welkom op de maandelijkse borrel van MKB Thailand op donderdag 15 juni vanaf 18:00 uur in de Green Parrot. Ambassadeur Hartogh en echtgenote Maddy Smeets zullen ook bij deze gelegenheid aanwezig zijn. Meer informatie over deze avond kan verkregen worden via de voorzitter van MKB Thailand, Martien Vlemmix.