09 July Round Tables voor ondernermers

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
online

In het licht van de wereldwijde pandemie van het Coronavirus, hebben we gemerkt dat ondernemers met veel vragen worden geconfronteerd. Het NPCC organiseert samen met de Nederlandse ambassade in Warschau online rondetafels en webinars.

Het doel van deze videobijeenkomsten is om advies te krijgen van  topspecialisten en ervaringen te delen met andere leden over onderwerpen die relevant zijn voor de bedrijven.

donderdag 9 juli 2020, 15u00

Q&A Session 

Topic: Transforming the way the world negotiates

We present to you a round table with our member company Scotwork Poland, a negotiation training company. During the online meeting, Scotwork’s negotiation experts share real-world experiences of gaining more valuable deals, resolving conflicts faster, strengthening relationships, and create a dealmaking culture that produces consistent results.

Join us if you want to hear powerful ways how you can improve your negotiation skills.

Please register HERE

We hopen op uw steun en bereidheid om deel te nemen aan deze groepen, om uw beste praktijken te delen. We zullen het platform creëren, maar kunnen niet slagen zonder de deelname van ondernemers. We kijken ernaar uit u te ontmoeten in de groepsbijeenkomsten!