26 september De consulaire afdeling komt voor twee dagen naar Göteborg toe!

Activiteitendata
-
Convendum Coworking Space Göteborg

Kungsportsavenyn 21
411 36 Göteborg
 

Van donderdag 26 september t/m zondag 29 september 2019 vindt de jaarlijkse Boekenbeurs (Bokmässan) weer plaats in Göteborg. De Boekenbeurs is een groot cultureel evenement in Zweden en de Nederlandse ambassade is hier ook vertegenwoordigd. De consulaire afdeling van de ambassade zal met de vertegenwoordiging van de ambassade meereizen naar Göteborg.

Detail van paspoort en identiteitskaart

De ambassade wil Nederlanders die woonachtig zijn in de regio Göteborg, of voor wie Göteborg makkelijker aan te reizen is dan Stockholm, gedurende twee dagen, donderdag 26 en vrijdag 27 september 2019, de mogelijkheid geven om een nieuw Nederlands paspoort en/of Nederlandse identiteitskaart aan te vragen op bovengenoemde locatie in Göteborg.

Het maken van een afspraak op donderdag 26 en vrijdag 27 september is nu mogelijk.
Stuur voor het maken van een afspraak een email naar STO-CA@MINBUZA.NL met daarin de volgende gegevens per aanvrager:

Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Telefoonnr en emailadres waarop men bereikbaar is
Of u een paspoort wilt aanvragen of een ID-kaart.

Graag ook aangeven of uw voorkeur voor de donderdag of de vrijdag uitgaat. Het hangt af van het aanbod of het ook daadwerkelijk die dag wordt. Bij veel aanvragen op een van de dagen moeten we helaas schuiven met de afspraken. Maar we doen ons best om uw voorkeur te honoreren.
 

Iedereen die een mail heeft gestuurd voor het maken van een afspraak voor het aanvragen van reisdocumenten in Göteborg zal tijdig bericht ontvangen over de procedure rondom de aanvraag, de vereiste documenten en het betalen van de aanvraagkosten. Wel kan nu al verwezen worden naar de algemene pagina’s op deze website over het aanvragen van reisdocumenten in Zweden. De documenten van de “Checklist” gelden ook voor het aanvragen van reisdocumenten in Göteborg. Klik hier om op de informatiepagina over het aanvragen van reisdocumenten in Zweden te komen.