22 maart Bijeenkomst voor Nederlandse academici in het Verenigd Koninkrijk

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Londen. Nadere details volgen.

De Nederlandse ambassade in Londen organiseert een meeting voor alle Nederlandse academici, wetenschappers en onderzoekers in het VK.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. De bijeenkomst vindt plaats in Londen op een nog nader te bepalen locatie.

Building a network of Dutch academics in the UK

Building a network of Dutch academics in the UK

Het doel van deze bijeenkomst is om de aanwezigen te informeren over het Nederlandse wetenschapsbeleid, om te horen wat er leeft onder de Nederlandse academici in het VK en om een netwerk op te bouwen dat wellicht resulteert in een vereniging voor Nederlandse wetenschappers en onderzoekers in het VK.

Wij willen zo breed mogelijk uitnodigen: zowel jonge en startende onderzoekers als gevestigde en besturende academici zijn welkom. Interesse? Stuur een mail naar lon-ppc@minbuza.nl met je naam, titel/functie, universiteit en e-mailadres. Wij verwachten rond 1 maart de uitnodiging met het definitieve programma rond te sturen.

Deel dit bericht vooral verder met Nederlandse academici binnen je netwerk!