31 Jan

Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2018

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Van Nellefabriek Rotterdam

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Op woensdag 31 januari a.s. vindt de Bedrijvendag plaats. De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks voor ambassadeurs en consuls-generaal organiseert.

 

Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2018

Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Kom dan op woensdag 31 januari naar de Bedrijvendag tijdens Ambassadeursconferentie in Rotterdam. Op de Bedrijvendag zijn meer dan 145 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal beschikbaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen.

Tijdens de Bedrijvendag kunt u maximaal 4 korte één-op-één gesprekken (speeddates) voeren met de ambassadeurs en consuls-generaal.  Daarnaast is er een informatiemarkt waar adviseurs van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst van Ondernemend Nederland, VNO-NCW, MKB-Nederland en de Kamer van Koophandel aanwezig zijn om u van informatie te voorzien.

U dient zich voor 18 januari aan te melden. Het registratieformulier en meer informatie is te vinden op de website van RVO.