22 november Low Countries meet @Horeca Expo Gent

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Horeca Expo Gent

Adres:
Flanders Expo
Maaltekouter 1
9051 Gent

Handelsmissie

Bent u inkoper of producent van voedingsmiddelen/drank  of ondernemer in de Horeca en op zoek naar nieuwe zakenrelaties in België?

Neem deel aan de tweedaagse bedrijvenmissie naar de vakbeurs Horeca Expo in Gent op 22-23 november 2017! Enterprise Europe Network in België en Nederland, Agentschap Innoveren & Ondernemen, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Nederlandse ambassade in Brussel slaan de handen ineen om Nederlandse en Belgische horecabedrijven met elkaar in contact te brengen. Oftewel … Low Countries meet @Horeca Expo!

Complete programma
Wat zijn voor u de ingrediënten van deze bedrijvenmissie?

Woensdag 22 november

  •         Dagkaart voor Horeca Expo Gent (de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens). Met mogelijkheid tot deelname aan diverse workshops en trend talks.
  •         Toegang tot Chef’s Place (masterclasses en tastings van lokale topproducten gericht op fine food, delicatessen, ambacht en state of the art kookmateriaal, enkel toegankelijk voor een select publiek).
  •         Culinaire avondwandeling in Gent, onder leiding van Eric De Wagenaere die zijn ervaringen als Nederlandse horecaondernemer in België zal delen. Tevens is Eric voorzitter van Leaders Club Belgium en dus een uitstekende netwerkpartner voor u.
  •         Overnachting van 22 op 23 november in het Monasterium PoortAckere hotel.

Donderdag 23 november

  •         ‘s Ochtends Meet & Match in de VIP-lounge van de Horeca Expo: één op één gesprekken met Belgische voedingsmiddelenproducenten en -inkopers. Deze gesprekken worden door ons georganiseerd op basis van uw input en wensen.
  •         ’s Middags deelname aan Food Service Congres.
  •         Dagkaart voor Horeca Expo Gent. (Opgelet: laatste beursdag. De Horeca Expo sluit om 17 uur).
  •         Met toegang tot Chef’s Place.

Dit complete arrangement wordt u aangeboden aan de prijs van 430 euro. Vervoer is op eigen gelegenheid zodat u zelf de nodige tijd kunst uittrekken om de beurs op woensdag te verkennen.

Het aantal deelnemers is beperkt dus meld u snel aan!

Wilt u meer weten over deze missie? Neem dan voor meer informatie contact met ons op.

Mylène Mesters  T: 088-0425669 E: mylene.mesters@rvo.nl
Annemarie Destrée T: 088-0421048 E: annemarie.destree@rvo.nl

Klik hier voor aanmelding voor het evenement en een eventuele matchmaking!