10 Okt

Road2 Central and Eastern Europe XL

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
KvK Amsterdam

Op dinsdag 10 oktober 2017 organiseert de Kamer van Koophandel (KvK) samen met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) een inspirerende middag over de kansen en actuele ontwikkelingen en zakendoen met Oekraïne, Polen, Roemenië, Rusland en Bulgarije.

Kansrijke landen voor o.a. (landbouw)machines en consumentenproducten, technologie en know-how, infrastructuur, watermanagement, gezondheidszorg, milieu en diensten (ICT). Een markt met in totaal ruim 247 miljoen inwoners, een sterk groeiende middenklasse en toenemende koopkracht. Echter ook een markt met grote onderlinge verschillen in wetten en regels, productvoorkeur en levensstijl wat vraagt om een goede en gedegen voorbereiding voor uw marktbenadering. Bent u al internationaal actief en onderzoekt u uw kansen op deze markt(en), dan praten wij u in een middag tijd weer helemaal bij.

Netwerkborrel

Tijdens de netwerkborrel en informatiemarkt bieden wij u ruim de tijd om met de sprekers verder van gedachten te wisselen. Ook is Enterprise Europe Network aanwezig, een initiatief van de EU wat tot doel heeft de onderlinge samenwerking tussen Europese bedrijven te bevorderen. Mogelijk kunt u tijdens deze ontmoetingen al een eerste ingang of potentiële zakenpartner in deze landen vinden.